Fågelmyra on tour - återkommer i höst

I våras ställde vi in återvinningscentralen Fågelmyras insamlingsturné till följd av den pågående pandemin. Under hösten planerar vi emellertid att genomföra turnén som tidigare. Fågelmyra on tour kommer med andra ord tillbaka i höst. Vi återkommer med turnéschemat under senare hälften av augusti. Håll utkik i efter annonser i lokaltidningar eller besök vår webbplats för att ta del av turnéplanen.

Fortsatt hårt tryck på återvinningscentralen
Vårens inställda turné har lett till att fler besöker Fågelmyra. Vi vill därför be dig att visa hänsyn till medtrafikanter avlämningsrampen liksom på vägen upp och ner därifrån. Vi uppskattar alla besök och kommer att göra det vi kan för att underlätta för dig att lämna ditt avfall.

Kom på en vardag om du kan!
För dig som kan planera ditt besök vill vi tipsa om att komma på en vardag då det vanligtvis är gott om plats. Störst sannolikhet att hamna i kö är på lördagar och söndagar mellan klockan 13 och 15.

Använd kartan för att planera ditt besök
Sortera ditt avfall efter fraktioner redan när du lastar bilen eller släpet och ordna det efter kartan över Fågelmyra, så underlättar du för dig själv vid urlastning.

EPiTrace logger